nieuws

Softijsproducent lanceert inspiratiemagazine

IJs 9

Softijsproducent Nic heeft een magazine gelanceerd dat ondernemers moet inspireren om meer te doen met softijs, ook in de wintermaanden.

Softijsproducent lanceert inspiratiemagazine

Daarom is het eerste nummer van het magazine, genaamd Serious Fun, in de herfst gelanceerd. Met de titel wil Nic uitdragen dat er eindeloos gespeeld kan worden met softijscreaties, maar dat het ook leuk is om met softijs zaken te doen. Het blad, een minimagazine, is laagdrempelig en publiceert innovaties, ondernemerstips, de laatste trends en kijkjes in de keukens van softijsverkopers die zich onderscheiden.

Serious Fun is gratis te bestellen via nicice.nl. Geïnteresseerden die het herfst/winternummer van Serious Fun niet hebben ontvangen, kunnen het minimagazine gratis via nicice.nl aanvragen of downloaden. Het volgende nummer verschijnt in het voorjaar van 2017.

Reageer op dit artikel