nieuws

Luc Blok naar Bonaire

IJs 19

Meesterijsbereider Luc Blok opent in juni een ijssalon op Bonaire. Dit maakte de ondernemer zelf bekend op Facebook middels een prijsvraag. Zijn volgers mochten raden op welk eiland hij een locatie zou openen.

Luc Blok naar Bonaire
Luc Blok in zijn zaak in Wassenaar.

SVH Meesterijsbereider Luc Blok opent half juni 2016 een vestiging van Luciano’s op Bonaire. Het wordt de achtste vestiging van IJssalon Luciano’s. Naast Wassenaar, waar Blok begon, zijn er vestigingen in Utrecht, Overveen, Ypenburg (shop in shop), Den Haag, Rijswijk (shop in shop) en Zoetermeer. 

De zaak in Wassenaar van Luc Blok en zijn echtgenoot Angelique werd in 2006 en 2012 uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar. Blok is Meesterijsbereider sinds

Luc Blok was zelf niet bereikbaar voor commentaar.

Bekijk hieronder een video van Luc Blok over zijn vernieuwde zaak in Wassenaar uit maart 2014.

 

Reageer op dit artikel