nieuws

De Hoop Beste IJssalon van Nederland 2016

IJs

IJssalon De Hoop uit Blaricum is de Beste IJssalon van Nederland. Dat is donderdag aan het eind van de middag bekend gemaakt door voorzitter Jacques Vos van de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders (VAIJ).

De Hoop Beste IJssalon van Nederland 2016
Koos Groenewold

De winnende salon scoort hoog op ijssmaak, het maken van een coupe en hygiëne. Met het winnen van de titel neemt De Hoop het stokje over van Huupkens IJs in Weert.

Dolblij

Meesterijsbereider Caroline Kooij, eigenaresse van de winnende ijssalon, nam de grote beker die hoort bij het winnen van de titel, stralend en vol emotie  in ontvangst. Ze deed dat in het bijzijn van haar partner Daan, medewerkers en de burgemeester van Blaricum (foto).

Kooij heeft een mooie staat van dienst als het gaat om nominaties en prijzen. Eén keer eerder werd De Hoop IJssalon van het Jaar, in 2009. Ook won Kooij eerder dit jaar de prestigieuze titel Vakvrouw van het Jaar.

Reageer op dit artikel