nieuws

Gratis aardappelijs bij Antonio

IJs

Het IJscentrum in Wageningen ontwikkelde in het kader van ‘De Smaak van Van Gogh’ een aardappelijsje.

Gratis aardappelijs bij Antonio

Het aardappelijs kan op zondag 5 juli tussen 15.00 en 17.00 uur gratis worden geproefd bij IJssalon Antonio in Wageningen.
De voorzitter van de Vereniging Ambachtelijke IJsbereiders (VAIJ), Jaap Pleit, geeft tegelijkertijd het startsein  voor de landelijke verspreiding: vanaf maandag zal de receptuur van het ijs exclusief voor de 300 leden van de VAIJ beschikbaar zijn. Met als doel dat het aardappelijs straks in heel Nederland in de ijsvitrines zal liggen.

Van Gogh
De Smaak van Van Gogh is een initiatief van de gemeente Ede. De stad ontwikkelt en stimuleert onder deze vlag diverse projecten, producten en evenementen waarmee Ede zich de komende jaren verder op de kaart zet als ‘proeftuin’ voor food en centrum van kunst en natuur.
Het initiatief maakt officieel deel uit van het Van Gogh-jaar 2015, ‘125 jaar inspiratie’ en wordt ondersteund door het Kröller-Müller Museum.

Reageer op dit artikel