nieuws

IJssalon: leverworst-ijs voor honden

IJs

Een ijssalon in de Duitse plaats Birkenfeld heeft iets speciaals voor honden: leverworst-ijs. ‘Het loopt erg goed’, zegt Marco Vazzola die het ijs in de plaats in de deelstaat Rijnland-Palts verkoopt.

IJssalon: leverworst-ijs voor honden

Vazzola zag al jaren dat hondenbezitters op zeer warme dagen een extra bolletje ijs voor hun huisdier kochten. Daardoor kwam hij op het idee een soort ijs speciaal voor honden te gaan verkopen.

Wietijs
Gekke en bijzondere ijssmaken komen regelmatig in het nieuws. Recent behaalden de ijssalons van Antonio de voorpagina’s met het wiet-ijs. De vestigingen van de ijsssalons Antonio in Ede, Veenendaal en Wageningen hebben in het nieuwe seizoen  alle drie ‘wiet-ijs’ in het assortiment.

Foto: Tagesspiegel (D)

Reageer op dit artikel