nieuws

Gratis ijsjes van Kwalitaria

IJs

Op 28 maart gaven de locaties van Kwalitaria al 50.000 gratis puntzakjes friet weg. Zaterdag 11 april vierde de formule de opening van het ijsseizoen. Kwalitaria hoopte 100.000 ijsjes uit te delen, maar door het slechte weer is dit aantal niet gehaald.

Gratis ijsjes van Kwalitaria

Traditiegetrouw opent Kwalitaria het nieuwe ijsseizoen op feestelijke wijze. Op zaterdag 11 april tussen 14.00 en 16.00 uur konden klanten van de formule een gratis ‘lente ijsje’ komen eten. De ijsjes die over de toonbank gingen waren softijsjes met limoncello topping.  Helaas werkte het weer niet erg mee tijdens deze openingsactie van Kwalitaria.

Marketing manager Martijn Boone zegt: ‘Vooraf hoopten we 100.000 ijsjes weg te geven. Vanwege de weersomstandigheden denk ik dat we dit niet gehaald hebben. Al hebben we het niet precies geteld, maar mijn gevoel zegt van niet.  Inderdaad door het slechte weer vielen de aantallen bezoekers tegen.   Ik denk dat we wel evenveel ijsjes als frietjes hebben uitgedeeld.’

Hallo zon

De campagne ‘Hallo zon, hallo ijsseizoen’ was de hele week te horen op Skyradio met ludieke radiospots. Ook na het openingsweekend is de formule de hele maand april op de radio te horen.


Op 28 maart gaven de locaties van Kwalitaria al 50.000 gratis puntzakjes friet weg.

Reageer op dit artikel