nieuws

Vijf genomineerden voor titel IJssalon van het Jaar

IJs

Het IJscentrum heeft dinsdag 3 februari de genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar 2015 bekendgemaakt. De vijf finalisten zijn IJssalon Heinink (Enschede), IJssalon De Hoop (Blaricum), Huupkens IJs (Weert), IJssalon Florence (Nederweert) en IJscafé Holland (Uden).

Vijf genomineerden voor titel IJssalon van het Jaar

De vijf finalisten voor de strijd om de IJssalon van het Jaar 2015 zijn dinsdag 3 februari bekendgemaakt.

IJsVak

Dat gebeurde na afloop van de prijsuitreiking van de wedstrijden om de Gouden IJscreatie en de Gouden IJsspatel op de IJsVak-Beurs in Theater Markant in Uden.

IJscentrum

Net als vorig jaar zijn de vijf beste deelnemers van deze beide wedstrijden genomineerd, zo laat organisator IJscentrum weten.

Finalisten

In willekeurig volgorde zijn dat IJssalon Heinink (Enschede), IJssalon De Hoop (Blaricum), Huupkens IJs (Weert), IJssalon Florence (Nederweert) en IJscafé Holland (Uden).

De vijf finalisten worden in maart beoordeeld op de toepassing van de hygiënische aspecten, gastvriendelijkheid en communicatie binnen hun bedrijf.

Week van het Ambachtelijke IJs

Dinsdag 24 maart, tijdens de Week van het Ambachtelijk IJs en op de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs, wordt de prijs uitgereikt op een nog nader te bepalen locatie.

Van der Poel Enschede

Vorig jaar maart werd Van der Poel IJs van Pieter en Maaike van der Poel aan de Oude Markt in Enschede uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar.

Reageer op dit artikel