nieuws

Prijs voor Clevers IJssalons op Italiaanse beurs

IJs

Tom Mandemakers van Clevers IJssalons in Grubbenvorst is woensdag 3 december gehuldigd als winnaar van de wedstrijd om de Coppa d’Oro, het lekkerste ijsje van de wereld, tot 30 jaar. Overall eindigde de Nederlander tijdens de Italiaanse vakbeurs Mostra del Gelato in Longarone als zesde.

Prijs voor Clevers IJssalons op Italiaanse beurs

Meer dan honderd ijsbereiders van over de hele wereld maakten tijdens de 45e editie van de Coppa d’Oro naar eigen recept ijs met de exotische vrucht kaki.

Grubbenvorst

Tom Mandemakers werd namens Clevers IJssalons, met vestigingen in Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon, winnaar van de wedstrijd met deelnemers tot 30 jaar.

In het overall-klassement eindigde hij als beste Nederlander op de zesde plaats. Aan de Coppa d’Oro werd deelgenomen door meer dan honderd ijsbereiders.

Theo Clevers

Mandemakers en zijn werkgever Theo Clevers kregen in de periode voor de wedstrijd van groente- en fruithandel Frankfort & Koning de gelegenheid om op zoek te gaan naar de juiste soort om te komen tot het perfecte Kaki-ijs.

IJsbeurs

Het team van Clevers IJssalon brengt jaarlijks een bezoek aan deze Italiaanse ijsbeurs, maar nog niet eerder werd meegedaan aan de wedstrijd.

Reageer op dit artikel