nieuws

Wageningen krijgt vierde vestiging IJssalon Antonio

IJs

Antonio Mulder opent zaterdag 8 maart een vierde vestiging van IJssalon Antonio. De nieuwste locatie van de ondernemer huisvest in het centrum van Wageningen. Mulder heeft al een zaak in Wageningen en ook één in Veenendaal en in Ede.

Wageningen krijgt vierde vestiging IJssalon Antonio

Midden in het centrum van Wageningen, met uitzicht op de kerk en de Markt, wordt op zaterdag 8 maart de vierde vestiging van IJssalon Antonio geopend’, zo schrijft de Weekkrant.nl. Het is de vierde locatie van ondernemer Antonio Mulder.

IJsbereiding

Mulder meldde zich in 2008 aan voor de cursus ijsbereiding bij de Wageningse bakkersschool, aldus het artikel.

Datzelfde jaar opende hij in die stad zijn eerste winkel, gevolgd door een filiaal in Ede (2012) en een zaak in Veenendaal (2013).

Terras met gratis WiFi

De ondernemer, die zich jaarlijks laat inspireren op de ijsbeurs in het Italiaanse Rimini, beschikt op de nieuwste locatie over een terras van 50 vierkante meter aan de Markt – met gratis WiFi en bediening – en een patioterras achter de salon.

Reageer op dit artikel