nieuws

Van der Poel Enschede IJssalon van het Jaar

IJs

De beste ijssalon van Nederland huisvest in Enschede. Woensdag 26 maart werd Van der Poel IJs aan de Oude Markt van Pieter en Maaike van der Poel uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar. Vijf zaken waren genomineerd voor de titel, die jaarlijks wordt toegekend.

Van der Poel Enschede IJssalon van het Jaar
Website Van der Poel IJs

Vijf ijssalons plaatsten zich voor de finale tijdens de IJsVak-beurs in februari. Naast winnaar Van der Poel IJs in Enschede waren dat Huupkes IJs in Weert, IJs&Spijs in Haps, Clevers in Grubbenvorst en Luciano’s IJs in Wassenaar.

Titel en beker

‘Dit is een kroon op ons werk’, zo reageerde Pieter van der Poel trots op de titel, die hij voor de vierde keer heeft gewonnen. ‘Morgen (donderdag 27 maart, red.) openen we onze nieuwe ijssalon, ook in Enschede. Zo mooi hoe alles weer samenvalt.’

Vijf finalisten

De vijf genomineerde ijssalons zijn beoordeeld op gastvrijheid en hygiëne. Deze scores werden opgeteld bij de punten die werden behaald in februari en dat leidde tot de winnaar.

Florence Nederweert

Van der Poel’s volgt Florence in Nederweert op als IJssalon van het Jaar, een initiatief van het IJscentrum en onderdeel van de Week van het Ambachtelijke IJs.

Via deze link is een video te bekijken van de uitreiking.

Reageer op dit artikel