nieuws

IJssalon Luc Blok in Wassenaar vernieuwd

IJs

IJssalon Luciano’s in Wassenaar is grootscheeps verbouwd. De zaak van Meesterijsbereider Luc Blok en zijn vrouw Angelique is vergroot van 26 naar 126 vierkante meter. ‘We willen in het nieuwe pand vooral de ambachtelijkheid van het vak laten zien.

IJssalon Luc Blok in Wassenaar vernieuwd

De verbouwing is gerealiseerd tijdens de wintersluiting van IJssalon Luciano’s in Wassenaar. De ijsvitrine is vernieuwd en er zijn een espressobar en een chocoladekraan toegevoegd. Achter in de winkel is een grote open keuken gerealiseerd.

Meesterijsbereider en columnist

De zaak van Luc Blok werd in 2006 en 2012 uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar en is genomineerd voor die titel in 2014. Blok is Meesterijsbereider en columnist van Snackkoerier.

Bekijk hier een fotoreportage.


Meer over de verbouwing in de komende editie van Snackkoerier, verschijningsdatum vrijdag 21 maart.

Reageer op dit artikel