nieuws

Snackkoerier heeft eigen Facebook-pagina

IJs

Snackkoerier is sinds vandaag ook actief op Facebook. Via onze zogeheten fanpage delen we met onze volgers (foto’s van) opmerkelijke en bijzondere gebeurtenissen, ontwikkelingen en bezienswaardigheden.

Snackkoerier heeft eigen Facebook-pagina

Zusterblad Misset Horeca startte in juni 2010 met een fanpage op Facebook. Snackkoerier was nog niet actief op het in de horeca meest gebruikte sociale medium. Sinds vandaag is het echter mogelijk om het vakmedium voor fastserviceondernemers en ijsbereiders te ‘liken’ en te volgen.

Fanpage

De redactie gaat de fanpage vooral gebruiken om (foto’s van) opmerkelijke en bijzondere gebeurtenissen, ontwikkelingen en bezienswaardigheden onder de aandacht te brengen.

Trends en concepten

Verder is er natuurlijk aandacht voor onze eigen Cafetaria Top 100 en andere evenementen van Snackkoerier, ontwikkelingen in de branche en interviews met autoriteiten uit de sector en ondernemers over de nieuwste trends en concepten.

Liken

Wie de fanpage van Snackkoerier ‘liked’, krijgt de postings op de eigen pagina in de timeline. Een mooie en gemakkelijke manier om op de hoogte te blijven.

Expert

Vorig jaar juli haalden we Marcel van der Heijden van a friend of mine, spreker tijdens het congres Emerce eTravel 2013, voor de camera om uit te leggen wat Facebook kan betekenen voor horeca- en fastserviceondernemers.

Reageer op dit artikel