nieuws

Oud-winnaar Cafetaria Top 100 verwarmt en overkapt terras

IJs

John en Dorien van Holst gaan een deel van het terras van hun Cafetaria Eethuis Van Holst in Dongen overkappen en voorzien van verwarming. ‘Op die manier creëren we vijftig (extra) zitplaatsen’, aldus de ondernemers die in oktober 2012 de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier aanvoerden.

Oud-winnaar Cafetaria Top 100 verwarmt en overkapt terras

De aanpassing van het terras van Cafetaria Eethuis Van Holst in Dongen moet dit voorjaar plaatsvinden.

‘We gaan een deel overkappen, plaatsen windschermen en hangen verwarmingselementen op’, legt John van Holst uit wat er gaat veranderen.

Extra zitplaatsen

In de nieuwe situatie neemt niet alleen het comfort toe, maar ook de capaciteit. Van Holst: ‘In de periode maart/april tot oktober betekent dat vijftig (extra) zitplaatsen. Bovendien kunnen onze gasten daardoor ’s middags of ’s avonds langer blijven zitten.’

John van Holst

De onderneming van John en Dorien van Holst in Dongen werd in oktober 2012 door Snackkoerier uitgeroepen tot winnaar van de Cafetaria Top 100. Ze bereikten de hoogste plek in slechts twee jaar.

Tweede zaak

Eind januari meldde Snackkoerier de komst van de tweede zaak van de succesvolle ondernemers. In de bossen bij Rijen hopen ze halverwege maart de deuren van pannenkoekenbrasserie en ijssalon Spijs & IJs te openen.

Meer doen met uw terras? Schrijf in voor onze Bootcamp op 10 maart in Breda.

Reageer op dit artikel