nieuws

Dupon introduceert Nationale Softijsdag

IJs

Het 40-jarig bestaan heeft Dupon aangezet tot het organiseren van de Nationale Softijsdag. Zondag 6 juli is de eerste editie van het evenement, dat een jaarlijks terugkerend festijn moet worden. Met het initiatief hoopt Dupon softijs een impuls te geven.

Dupon introduceert Nationale Softijsdag
Wikipedia

Het jubileum van Dupon wordt gevierd met tal van activiteiten, zo vertellen directeur Theo van Heffen en manager algemene zaken Wilma Nijssen in de komende editie van Snackkoerier. Een bijzonder evenement wordt de Nationale Softijsdag op zondag 6 juli.

Impuls voor softijs

Met het initiatief, dat een jaarlijks terugkerend festijn moet worden, hoopt Dupon softijs een impuls te geven. ‘De bedoeling is om consumenten die dag op zoek te laten gaan naar gouden softijsjes, die goed zijn voor een superprijs’, aldus Nijssen.

Landelijke campagne

Voor de Nationale Softijsdag wordt een landelijke campagne opgestart. Nijssen: ‘Alles wordt uitgebreid gecommuniceerd, ook via de sociale media.’


Meer over dit nieuwe initiatief en het 40-jarig bestaan van Dupon in de editie van Snackkoerier die zaterdag 1 maart verschijnt.

Reageer op dit artikel