nieuws

Infodag voor deelnemers IJswedstrijden

IJs

Alle ins en outs over de IJswedstrijden om de Gouden Spatel en Gouden IJscreatie komen aan de orde tijdens een informatiedag die aankomende woensdag, 20 november, op het IJscentrum in Wageningen wordt gehouden.

Infodag voor deelnemers IJswedstrijden

Tijdens de wedstrijdbriefing in het Ijscentrum komen zaken aan de orde zoals jurering en de reglementen voor de wedstrijd om de Gouden IJsspatel (het lekkerste ijs) en de Gouden IJscreatie.

Aansluitend zal uitgebreid stil worden gestaan bij de passievrucht. De ijs-smaak van het wedstrijdijs in 2014 en de toepassing daarvan in het verplichte sorbetijs. Juryvoorzitter en Meester ijsbereider Arco Kruik vertelt alles over de ins en outs van de passievrucht en sorbetijs. Er heeft een proeverij plaats van diverse sorbets die wordt verzorgd doorMeester ijsbereiders Marcel Janssen en Bob Frie.  De start van de sessie is om 15.00 uur.

Voorafgaand aan de info-sessie houdt de Vereniging van Ambachtelijk IJsbereiders haar jaarvergadering, die start om 13.00 uur.

Reageer op dit artikel