nieuws

Talamini opent in nieuwe stijl in Gorinchem

IJs

Talamini-gelato opent op 7 juni een nieuwe ijssalon in Gorinchem. De ijssalon is ingericht in de nieuwe stijl en hij zal het hele jaar door geopend zijn.

Talamini opent in nieuwe stijl in Gorinchem

Anders dan alle andere ijssalons uit de Talamini-keten is gekozen voor een andere uitstraling in de winkel. De ijssalon zal namelijk het hele jaar open zijn. Door ander materiaal te gebruiken dan in de andere ijssalons en een eigentijds styling is er een nieuw concept neer gezet.

Koffie

Het ijs is van de vertrouwde kwaliteit, zonder smaak- en kleurstoffen. Wel is de keten overgegaan op nieuwe koffiemachines uit Napels, zodat op authentieke Napolitaanse wijze koffie gezet kan worden. Ook de koffiebonen komen van een speciale branderij in Napels.

Reageer op dit artikel