nieuws

IJssalon Florence steunt dokter Joe-Hoe

IJs

IJssalon Florence uit Nederweert kiest ieder jaar een goed doel uit dat een eigen ijscoupe op de kaart krijgt. Dit jaar is dat dr. Joe-Hoe van SJG Weert, de vrolijke ziekenhuisclown die kinderen wat afleiding geeft in het ziekenhuis.

IJssalon Florence steunt dokter Joe-Hoe

De ijssalon draagt de helft van de opbrengst van de ijscoupe af aan dr. Joe-Hoe, die kinderen en soms ook volwassenen in het ziekenhuis op eigen wijze wat afleiding en leuke momenten bezorgd. Kinderen die op 17 mei verkleed als clown naar de ijssalon komen, krijgen de dr. Joe-Hoe ijscoupe gratis.

Twee varianten

De coupe voor het goede doel is verkrijgbaar in twee maten. De kleine bestaat uit vanille- en aardbeienijs met aardbeienpareltjes en slagroom. De grote bestaat uit vanille-, yoghurt- en aardbeienijs met warme frambozen en slagroom. Bij elke coupe zit een clownverrassing.

Reageer op dit artikel