nieuws

De Bezorgbeer en Bram Ladage gaan samenwerken

IJs

De Bezorgbeer, Bram Ladage, Schmidt Zeevis, café Melief Bender en De IJssalon uit Rotterdam gaan samenwerken. Samen starten ze vanaf mei Caterbinkie, de Rotterdamsche Cateraar. Caterbinkie wil een feest, borrel of evenement een echt Rotterdams tintje geven.

De Bezorgbeer en Bram Ladage gaan samenwerken

De Rotterdamse horecabedrijven zien het feestje op locatie als volgt voor zich: een patatje van Ladage, grillgerechten van de Beren, oesters van Schmidt en als toetje ijs van de IJssalon. Dit alles vergezeld door biertjes van Melief Bender. De samenwerking gaat in op 1 mei.

De Beren op Locatie, Bram Ladage, Schmidt Zeevis, cafe Melief Bender en De IJssalon laten zich in marketing ondersteunen door Patricia Tang van 2Words. Caterbinkie levert ook meubilair, serviesgoed, aankleding en medewerkers.

Caterbinkie is een initiatief van Martijn Jansen (de Bezorgbeer) en Patricia Tang (2words). Samen bedachten zij dit concept waarbij een aantal gerenommeerde Rotterdamse bedrijven samenwerken.

Reageer op dit artikel