nieuws

Florence voor derde keer IJssalon van het Jaar

IJs

IJssalon Florence in Nederweert is uitgeroepen tot IJssalon van het Jaar 2013. Het is de derde keer dat Marjo en Marcel Janssen deze titel binnenslepen.

Florence voor derde keer IJssalon van het Jaar

Een prestigieuze prijs winnen went nooit. Als in het IJscentrum in Wageningen bekend wordt gemaakt dat Florence voor de derde keer IJssalon van het Jaar is vliegen Marcel en Marjo Janssen elkaar in de armen. ‘Je weet dat je kanshebber bent, maar er staan wel vier enorm goede concurrenten hier op het podium’, zegt Marjo, met tranen in haar ogen.

De afgelopen weken zijn spannend geweest. Vijf genomineerde ijssalons, de besten uit het combiklassement van de Gouden IJsspatel en Gouden IJscreatie, kregen (twee keer, naar nu bleek) een mystery guest-bezoek en een hygiënekeuring.  Florence werd in het juryverslag geroemd om de  ijskeuken.  ‘Door de ramen was te zien dat daar gepassioneerd aan ijstaarten gewerkt, dat was mooi om gade te slaan.’

Florence liet vier andere genomineerden achter zich: Crusio in Bergen op Zoom, Huupkens IJs in Weert en de meervoudig IJssalon van het Jaarwinnaars, IJssalon Clevers in Grubbenvorst) en Van der Poel IJs in Enschede.

Reageer op dit artikel