nieuws

Vijf genomineerden voor IJssalon van het Jaar

IJs

De IJsvakwedstrijden die gisteren in Haaften tijdens de beurs IJsvak zijn gehouden hebben vijf genomineerden voor de titel IJssalon van het jaar opgeleverd. Een van deze vijf wordt de opvolger van IJssalon Luciano van Luc en Angelique Blok in Wassenaar die vorig jaar de titel binnen sleepten.

Vijf genomineerden voor IJssalon van het Jaar

De strijd gaat tussen IJssalon Florence (Nederweert), Huupkens IJs (Weert), IJssalon Clevers (Grubbenvorst), IJssalon Crusio (Bergen op Zoom) en  Van der Poel IJs (Enschede).
Net als vorig jaar zijn de vijf beste deelnemende bedrijven van het combinatieklassement van de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscreatie verkozen tot genomineerden voor de titel IJssalon van het Jaar 2013.

Hygiënecontrole en mysterybezoek

Tussen 11 en 23 maart zullen de vijf beoordeeld worden op de toepassing van de hygiënische aspecten, klantvriendelijkheid en communicatie binnen hun bedrijf. Dat gebeurt ondermeer met een onverwachte hygiënekeuring en een mystery-bezoek. Op maandag 25 maart 2013, de eerste dag van de Week van het Ambachtelijk IJs, zal op het IJscentrum in Wageningen, de feestelijke bekendmaking plaatsvinden van de IJssalon van het Jaar 2013.

Reageer op dit artikel