nieuws

Gratis oranje ijsjes vanwege bezoek koningin

IJs

Gratis oranje ijsjes. Die deelt ambachtelijk ijsbereider Joost Colegem van ijssalon Matteo in Reussel vandaag uit vanwege het bezoek dat koningin Beatrix vandaag aan de Brabantse plaats brengt.

Gratis oranje ijsjes vanwege bezoek koningin

Normaal maakt Colegem zijn oranje ijsjes alleen met Koninginnedag, maar met de komst van koningin Beatrix naar Reusel vandaag maakt  hij graag een uitzondering, zegt hij bij Omroep Brabant.  Vanaf de aankomst van de majesteit zijn de  Reuselse kinderen welkom voor een gratis bolletje van het papaya-ijs dat wordt versierd met een rood-wit-blauw vlaggetje.

Stiekem hoopt hij op een bezoek van de koningin. ‘Ik heb al grappend tegen de burgemeester van Reusel gezegd dat ze van harte welkom zijn voor een ijsje, hij moest er om lachen. Ik reken in ieder geval nergens op’, zegt hij bij Omroep Brabant.

Reageer op dit artikel