nieuws

Verkiezing Fastserviceheld van start

IJs

In de verkiezing om de landelijke titel Horecaheld 2012 is nu de fastservicesector aan de beurt. SVH is gestart met de inschrijving voor de verkiezing Fastserviceheld. De winnaar maakt, samen met de helden uit de andere sectoren, in december kans op de landelijke titel Horecaheld 2012.

Verkiezing Fastserviceheld van start

Er zijn veel Horecahelden. Velen anoniem. Zij zijn zich vaak niet bewust van bewonderaars. Ze doen gewoon elke dag hun werk. SVH wil ze graag in het zonnetje zetten, deze stille krachten die iedere dag weer hun collega’s inspireren.

Potentiële fastservicehelden kunnen tot 8 augustus worden genomineerd op de website horecahelden.nl. Ze moeten werkzaam zijn in een cafetaria, lunchroom, ijssalon of fastfoodrestaurant en. Voor deelname aan de verkiezing maakt het niet uit of het ondernemers, collega’s of bedrijfsleiders zijn. Als de genomineerde maar iemand is die medewerkers of collega’s inspireert, verder brengt en hen weet te behouden voor de horeca. Uit alle nominaties worden drie finalisten gekozen waarop vanaf 15 augustus online kan worden gestemd.

Afgelopen jaar won Italo de Lorenzo (foto) van IJssalon Venezia in Utrecht de verkiezing Fastserviceheld.

Reageer op dit artikel