nieuws

Vacature Ola: ‘Raket van Oranje

IJs

Een bijzondere vacature bij Ola. De ijsleverancier is op zoek naar ‘een spontaan iemand, die gehuld in een prachtig professioneel Oranje Raket-pak verschijnt op verschillende plekken in het land en op Oranje-evenementen’. Solliciteren kan tot en met 20 april via diverse vacaturesites.

Vacature Ola: ‘Raket van Oranje

Om extra glans te geven aan de Oranje (sport)zomer en om het 50-jarig bestaan van het raketijsje te vieren, zoekt Ola iemand voor de functie ‘Raket van Oranje’. De vacature is onder andere verspreid via Jobtrack, Monsterboard en LinkedIn.

Lonneke Smit van Ola over de functie. ‘Echt een droombaan, want wie wil er nu geen ambassadeur zijn van het beroemdste ijsje van Nederland en mensen blij maken op Oranje-feesten.’

De toekomstige Raket van Oranje is van eind april tot aan het eind van de Olympische Spelen (12 augustus) gemiddeld twee dagen per week aan het werk. Ter ere van de vijftigste verjaardag van de Raket komt deze zomer ook in beperkte oplage een oranjevariant op de markt.

Reageer op dit artikel