nieuws

Soapacteur zorgt voor enorme opkomst in ijssalon

IJs

Bekende Nederlanders Christophe Haddad, Tony Neef en Laura Vlasblom bezochten eergisteren vier ijssalons om daar ijs te scheppen voor SOS-kinderdorpen. Vooral het bezoek van GTST-ster en sterrendanser Haddad aan IJssalon Torino in Woerden trok veel bekijks.

Soapacteur zorgt voor enorme opkomst in ijssalon

IJssalon Torino in Woerden stond afgelopen woensdag vol met giechelende schoolmeiden. Ze kwamen speciaal voor soapster en danser Christophe Haddad die ijs schepte ten behoeve van de SOS-kinderdorpen actie van KHN. Haddad had het drukker met handtekeningen uitdelen dan met het scheppen van het SOS-ijs.

IJssalon L’Arcobaleno

Musicalster Tony Neef en Laura Vlasblom deden op een middag de drie zaken van ijssalon L’Arcobaleno (Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker) aan. Ook daar was de publieke belangstelling groot, hoewel niet zo overweldigend als bij Torino. De gehele opbrengst van de speciale ijsjes komt ten goede aan SOS-Kinderdorpen.

SOS-Kinderdorp

De Nederlandse ambachtelijke ijsbranche zet zich dit voorjaar nog eenmaal in voor SOS-Kinderdorpen. Vorig jaar brachten de ambachtelijke ijsbereiders met verschillende acties een bedrag van € 25.000 bij elkaar. Hiermee leverden zij een bijdrage aan de bouw van een SOS-Kinderdorp voor weeskinderen in de omgeving van Morelia (Mexico). Wegens het succes van vorig jaar is de actie als kick-off van het IJsseizoen nog een keer ingezet.

De komende weken zullen o.a. ook Hein Vergeer, Sander Simons, Klaas Wilting, Bart Veldkamp, Rudolph van Veen en ambassadrice van de ambachtelijke ijsbereiders èn SOS-Kinderdorpen Yvonne van Gennip een ijsje scheppen bij een van de deelnemende IJssalons.

Reageer op dit artikel