nieuws

Snacksalon Het Middelpunt sloopt en bouwt nieuw

IJs

Snacksalon Het Middelpunt in Wezep van Jennie en Willem van der Weerd wordt gesloopt om te wijken voor een compleet nieuw gebouwd bedrijf. Het bedrijf is tijdelijk verhuisd naar een aan de overkant van de straat gelegen voormalige kazerne.

Snacksalon Het Middelpunt sloopt en bouwt nieuw

Na een verhuizing de afgelopen dagen is Het Middelpunt gisteren op de noodlocatie open gegaan, meldt de website. Daar zal het bedrijf zijn gevestigd tot medio mei als de nieuwbouw wordt opgeleverd. Volgende week wordt begonnen met de sloop van het oude pand.

Daarvoor in de plaats verrijst een compleet twee keer zo groot nieuw pand dat onder meer is voorzien van de laatste snufjes op het gebeid van energiebesparing, vertelt De Weerd in De Stentor. In totaal krijgt het nieuwe bedrijf, dat nu werk biedt aan 22 mensen, 300 zitplaatsen binnen en buiten. Ook komt er een ambachtelijke ijssalon waarvoor medewerkers inmiddels de cursus tot ambachtelijk ijsbereider volgen.

Het Middelpunt, ruim twaalf jaar in handen van Van der Weerd, was de eerste cafetaria die, in 1992, de Cafetaria van het Jaar verkiezing van Snackkoerier won. Sindsdien is het bedrijf alleen maar gegroeid. Naast het fastservicerestaurant, kan de gast er ook voor catering terecht.

De verbouwing is te volgen via de speciale Facebookpagina.

Reageer op dit artikel