nieuws

Sector Fastservice heeft nieuw bestuur

IJs

In een buitengewone ledenvergadering die afgelopen maandag is gehouden heeft de sector Fastservice van Koninklijke Horeca Nederland een nieuw bestuur gekozen. Het bestuur is breed opgezet zodat alle bloedgroepen zijn vertegenwoordigd.

Sector Fastservice heeft nieuw bestuur

De nieuwe voorzitter Pieter Honing verwoordt het als volgt: ‘We gaan op zoek naar zaken die leden bindt. Dat betekent dat de verbreding in het bestuur ook moet leiden tot imagoverbetering en korte lijnen naar de leden binnen de sector.’

Het sectorbestuur bestaat uit ondernemers met een cafetaria, ijssalon, ketenbedrijf, nieuwe en bestaande fastservice-concepten. ‘In de sector fastservice gebeurt zo ontzettend veel, dat we blij zijn met de expertise van de verschillende bestuurders. Samenwerken, kennis delen en voorbereiden op alle ontwikkelingen die onze sector beïnvloeden zijn belangrijke taken van het nieuwe bestuur’, aldus Honing.

Het bestuur:

Voorzitter: Pieter Honing, Mc Donald’s in Dordrecht-Noord

Penningmeester: Wim Cox, Cox & Co in Roermond en omgeving

Bestuurslid: Carlina de Lorenzo, IJssalon Roberto Gelato in Utrecht

Bestuurslid: Grardie Akkerhuis, Lebkov & Sons in Leiden, Den Haag, Rotterdam

Bestuurslid: Jack van Hooft, Restaria Lucullus in Tilburg

De sector Fastservice verloor eerder dit jaar Jos van Alphen als voorzitter en de bestuursleden Luc Blok en Patrick Nieuwveld. Onder leiding van voorzitter a.i. Jos Kamphuis (lid van het landelijk bestuur van KHN) is op zoek gegaan naar nieuwe bestuursleden.

Reageer op dit artikel