nieuws

Nuchtere Knoors ontdooit na toppositie

IJs

Raymond Knoors en Cindy Ebben van Snackpoint Knoors in het Limburgse Berg aan de Maas lijken ietwat onbewogen na een prachtige derde plaats in de nieuwe Cafetaria Top-100. Maar wanneer het besef doordringt dat ze de beste cafetaria van Limburg zijn, overwint de emotie het van de nuchterheid.

Nuchtere Knoors ontdooit na toppositie

‘Weer geweldig’, antwoordt Knoors direct na afloop naast het podium, waar hij kort daarvoor samen met Cindy Ebben de prijzen voor de derde prijs in ontvangst heeft genomen.

‘We hadden het niet echt verwacht. Stiekem hoopten we op een plek tussen vier en tien. Maar toen een tijdje geleden de hoofdredacteur en fotograaf van Snackkoerier op bezoek kwamen, begon het een beetje te dagen’, aldus Knoors, die zijn goedgevulde bekerkast weer kan bijladen.

Ebben, die vorige jaar met de cafetaria de Hygiëne Award won, vervolgt: ‘Dit is echt geweldig. In één woord super. Er zijn honderden cafetaria’s in Limburg en wij zijn uitgeroepen tot de beste’.

Wat is het geheim van Snackpoint Knoors? ‘Gewoon iedere dag je stinkende best doen en plezier hebben in je werk. Lekker werken zonder stress’.

Vorig jaar vierde, dit jaar derde en in het verleden al eens tweede. Durven ze in Berg aan de Maas te dromen van een nummer één positie? ‘Ach, we zullen wel nooit eerste worden. Dan moeten we nog veel meer innoveren, vooral met vers. Laatst waren we op bezoek bij ijssalon Clevers in Grubbenvorst. Dat is pas echt top. Daar zie je perfectie. Zover zijn wij nog niet’, aldus Knoors.

Voor de nuchtere Limburgers betekent de hoge klassering in de Cafetaria Top-100 tijd voor champagne. ‘We gaan nu een feestje bouwen en we gaan heel langzaam naar huis om vooral hier in de zaal te genieten van de prijs. En woensdag weer met extra energie aan de slag’.

Cafetaria Top-100 dossier:

Wilt u meer nieuwsberichten lezen over de Cafetaria Top-100 of foto’s en video’s bekijken van de uitreiking gisteren? Ga dan naar www.cafetariatop100.nl.

Reageer op dit artikel