nieuws

Min12: ijs bestellen per sms

IJs

Na de eerste eilandzaak die dit jaar openging op Vlieland, opent IJssalon Min 12 eind maart 2009 een Min 12-zaak op Terschelling. De ijssalon aan de voet van de Brandaris op Terschelling krijgt net als de vestingen in Harlingen en op Vlieland twee moderne ronddraaiende ijsvitrines, met in totaal 24 verschillende smaken vers ambachtelijk ijs.

Min12: ijs bestellen per sms

De vestigingen in Sneek en Leeuwaren starten als eerste met deze nieuwe service. Gevolgd door die op Terschelling, Vlieland en in Harlingen.

Bestellen via de mobiel gaat via MyOrder. Betaling verloopt via Rabo SMS betalen van Rabo mobiel en het maakt hierbij niet uit bij welke bank je zit, welke mobiele telefoon provider je hebt en of je prepaid of een abonnement hebt.

Eigenaar van Min12, Theo van Wammel, introduceerde al eerder een sms-alert waarbij abonnees een sms-je krijgen als hun favoriete ijssoort weer in de vitrine ligt.

Reageer op dit artikel