nieuws

KHN verandert sectornaam in Fastservice

IJs

Koninklijk Horeca Nederland (KHN) gaat de naam van de sector Fastfood & IJsbedrijven definitief veranderen in Fastservice. Omdat ook ijssalons zijn aangesloten, worden de drie laatste letters in de naam benadrukt.

KHN verandert sectornaam in Fastservice

Dat meldt de website Fastfoodexpress.info. De onthulling van de nieuwe naam vindt plaats op de Horeca Vakbeurs Brabant. Deze beurs vindt eind oktober plaats in Den Bosch.

Op dezelfde beurs werd vorig jaar aangekondigd dat er zeer waarschijnlijk een naamswijziging zou komen. Direct werd de naam ‘fastservice’ geopperd. De sector telt ongeveer 2700 leden.

Tijdens de Horeca Vakbeurs Brabant vindt er nog een onthulling plaats. Dan wordt bekend wie de nummer één is in de Cafetaria Top-100 van Snackkoerier, de ranglijst met honderd beste cafetaria’s van het land. De ranglijst wordt op maandag 29 oktober, de eerste dag van de beurs, bekendgemaakt.

Zie ook

Reageer op dit artikel