nieuws

Italo De Lorenzo gehuldigd tot FastserviceHeld

IJs

Italo De Lorenzo van IJssalon Venezia in Utrecht is gehuldigd tot FastserviceHeld door SVH Meesterijsbereider Joep Biemans. In Stadskasteel Oudaen werd Italo gehuldigd door SVH Meesterijsbereider Joep Biemans.

Italo De Lorenzo gehuldigd tot FastserviceHeld

Met Nina den Hartog van Cafetaria ’t Huus in Veenendaal en Roos Talman en Christel Zijlstra van McDonald’s Joure, Sneek en Harlingen was Italo genomineerd. Italo ontving de afgelopen maand de meeste stemmen via www.horecahelden.nl en dingt nu ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die tijdens de Horecava in januari 2011 toegekend wordt.

SVH Meesterijsbereider Joep Biemans roemde Italo’s respect voor personeel en gasten, en bijbehorende service die bij Italo aangeboren lijkt te zijn. De huldiging werd geheel in stijl afgesloten met een ijsje van Venezia op de Oudegracht in Utrecht.

Uit de nominatie: ‘Italo heeft al veel medewerkers gemotiveerd en plezier in hun werk laten beleven. Velen gebruiken dat wat Italo hen geleerd heeft nog steeds, namelijk service, kwaliteit, vakkennis en respect! Zijn perfectie uit zich niet alleen in het product, maar juist ook in het aansturen van de medewerkers. Kortom een unieke persoonlijkheid en mijn beste inspirator’.

Reageer op dit artikel