nieuws

IJsvak 2012 weer zelfstandige beurs

IJs

De Beurs IJsvak, de wedstrijden om de Gouden IJsspatel en Gouden IJscoupe en een congres worden op 6 en 7 februari gehouden in de Fabrique in Utrecht. De IJsvak is zo na jaren weer een zelfstandige beurs en losgekoppeld van de Bakkerijdagen, meldt het IJscentrum, dat de beurs en wedstrijden organiseert.

IJsvak 2012 weer zelfstandige beurs

IJsvak is vanaf dit jaar een volledig zelfstandige vakbeurs, losgemaakt van de Bakkerij Dagen. Er is goed gekeken naar de belangen van de exposanten en deelnemers van de wedstrijden, deze twee activiteiten zijn daarom duidelijk uit elkaar gehouden.

Metamorfose IJswedstrijden

Ook de IJswedstrijden hebben een metamorfose ondergaan. De Gouden IJsspatel, de Gouden IJscreatie en IJssalon van het Jaar blijven de te winnen prijzen, dit jaar met de smaak Citroen. Deelnemers aan de Gouden IJscreatie maken dit jaar ook kans op de Passion Award. Bovendien is er een nieuwe opzet gekomen voor de IJssalon van het jaar-verkiezing. De vijf beste bedrijven uit het combinatieklassement van de Gouiden IJsspatel en Gouden IJscoupe krijgen onder meer een mysteryguestbezoek en hygiënekeuring om de IJssalon van het Jaar te bepalen.

Voor meer informatie daarover en het programma: www.ijsvak.info

Reageer op dit artikel