nieuws

IJssterren-tour voor SOS-Kinderdorpen

IJs

Het IJscentrum en Koninklijk Horeca Nederland (KHN) houden in samenwerking met IJssalon Torino in Woerden en L’Arcobaleno in Nootdorp, Berkel en Rodenrijs en Pijnacker op woensdagmiddag 18 april een heuse ‘IJssterren-tour voor SOS-Kinderdorpen. Bekende ijsdansers van de tv hebben hun medewerking toegezegd.

IJssterren-tour voor SOS-Kinderdorpen

Het doel van de actie is om geld op te halen voor de internationale kinderhulporganisatie. Van iedere verkocht speciaal ijsje, gaat een deel van de opbrengst naar SOS-Kinderdorpen.

Vanaf 13.00 uur zullen Tonny Neef en Laura Vlasblom woensdag 18 april de drie ijssalons van L. Arcobaleno bezoeken. In Woerden schept Christophe Haddad, bekend van GTST, bij IJssalon Torino.

De Nederlandse ambachtelijke ijsbranche zet zich dit voorjaar in voor SOS-Kinderdorpen. Vorig jaar brachten de ambachtelijke ijsbereiders met verschillende acties een bedrag van 25.000 euro bij elkaar. Het geld was bestemd voor de bouw van een SOS-Kinderdorp voor weeskinderen in Mexico.

Reageer op dit artikel