nieuws

IJsseizoen officieel geopend

IJs

Voormalig topschaatster Yvonne van Gennip heeft het ijsseizoen officieel geopend. Dat gebeurde woensdag 21 maart bij IJssalon Clevers in Grubbenvorst. Van Gennip deelde de eerste officiële SOS-Kinderdorpenijsjes van het seizoen uit.

IJsseizoen officieel geopend

Het is voor het eerst dat er een nationale kick-off is bij de start van het ijsseizoen. De aftrap werd georganiseerd door de sector Fastfood- en IJsbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) in nauwe samenwerking met het IJscentrum. Het ijsseizoen loopt dit jaar tot en met 31 oktober.

Kwartje
Van Gennip schepte de eerste ijsjes voor het goede doel. Het gaat om SOS-Kinderdorpenijsjes waarvan per ijsje een kwartje wordt gedoneerd aan SOS-Kinderdorpen. Al enige tijd ondersteunen ijssalons SOS-dorpen.

BN’ers
Naast Van Gennip hebben ook andere bn’ers hun medewerking dit ijsseizoen toegezegd. Ondermeer Hein Vergeer, Klaas Wilting, Bart Veldkamp en Rudolph van Veen kunnen het komende seizoen opduiken in één van de 490 ijssalons om een uurtje mee te scheppen.

Tip:
Bereid uw seizoen optimaal voor met ons ijsdossier

Reageer op dit artikel