nieuws

IJssalon scoort bij oliebollentest

IJs

IJssalon IJs van Columbus in Amstelveen is vierde geworden in de AD Oliebollentest. In de testresultaten wordt de ijssalon omschreven als een ‘toppertje’.

IJssalon scoort bij oliebollentest

Nog zo’n toppertje, concludeert de vakjury van de inmiddels bekende oliebollentest van het Algemeen Dagblad.

‘Iets aan de zoete kant, maar niet op een hinderlijke manier. Zeer smakelijke oliebol met mooie structuur en goede korst. Kortom, weer vakwerk’, aldus de jury die met het eindoordeel ‘zeer goed’ kwam over IJs van Columbus.

Winnaar van de jaarlijkse test is Richard Visser’s Gebakkraam. Visser wint de test voor de zevende maal. Op de tweede plaats staat Oudhollandse Gebakkraam Bischoff-Hanraths uit Apeldoorn, gevolgd door Bakkerij Olink in Maarssen.

Reageer op dit artikel