nieuws

IJssalon Marinello in Den Haag stopt

IJs

De bekende Haagse ijssalon Marinello stopt. Na 67 jaar sluit de zaak zondag 16 oktober definitief. De ondernemers van de ijssalon kunnen de huurverhoging van de nieuwe pandeigenaar niet meer opbrengen.

IJssalon Marinello in Den Haag stopt

Eigenaresse Melanie Panciera nam de zaak bijna tien jaar geleden over van oprichter Marinello. Komend weekend gaat de deur van het pand aan de Spuistraat definitief op slot.

Volgens Panciera liep de zaak op zich goed. ‘We verkochten heel veel ijsjes. Veel leden van de Tweede Kamer kwamn in hun pauze even langs’, aldus Panciera in De Telegraaf. Ondanks de goede verkopen breekt een huurverhoging van de nieuwe eigenaar van het pand de horecaondernemer op.

Of Marinello helemaal uit het Haagse straatbeeld verdwijnt, is nog onzeker. Panceira zoekt naar mogelijkheden om elders in de stad een nieuwe zaak te starten. Ze zegt met makelaars in gesprek te zijn en te hopen dat het lukt.

Reageer op dit artikel