nieuws

IJssalon lanceert actie Ronald McDonald Huis

IJs

De Italiaanse ijssalon Cucina Mosae 100% Gelati, onderdeel van Cucina Mosae 100% Gusto in Maastricht, zet een spaaractie op om het Ronald McDonald Huis in hun stad te steunen. De ijswinkel komt met een spaarkaart voor klanten, bij een volle spaarkaart doneert de ijssalon 25 eurocent aan het huis.

IJssalon lanceert actie Ronald McDonald Huis

‘Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het goede doel. De keuze om het Ronald McDonald Huis Maastricht te steunen was snel gemaakt’, aldus algemeen directeur Maarten van Elk van Cucia Mosae. ‘Kinderen nemen een belangrijke plaats in in ons bedrijf. We zijn we de laatste tijd druk bezig om Cucina Mosae nog kindvriendelijker te maken door middel van kinder-kookworkshops, thema-dagen en een kinderspaaractie.’

‘Naast onze eigen kleine gasten, denken we ook maar al te graag aan de patiëntjes, waarvan de ouders verblijven in het Ronald McDonald Huis Maastricht, gelegen naast het AZM.’

De spaaractie start 3 augustus, en daar is bewust voor gekozen. Op deze dag geeft het culinaire bedrijf namelijk ook het startsein aan de actie ‘Win een jaar lang gratis ijs’, waar ze veel bezoekers voor verwacht en dus veel spaarkaarten kan uitgeven voor het goede doel. Bij deze laatste actie krijgt de bezoeker met de Cucina-Kauwgombal in zijn ijsje een jaar lang elke dag gratis ijs.

De ijssalon is sinds 6 juni dit jaar open. Het is één van de concepten van Cucina Mosae 100 % Gusto, onderdeel van Mosae Gusto! Fine Food Market, gevestigd in het Mosae Forum in Maastricht. Cucina Mosae 100 % Gelati bereidt het ijs voor de ogen van het publiek en heeft speciaal hiervoor twee ijsbereiders in dienst.

Reageer op dit artikel