nieuws

IJssalon L-Arcobaleno opent 6e vestiging

IJs

Begin december zal L-Arcobaleno ijs & bonbons haar deuren openen in Nieuw Vennep. Franchisenemer Jayant Jagesar is zeer tevreden met deze locatie en heeft hoge verwachtingen. Het is de 6e vestiging voor L-Arcobaleno.

IJssalon L-Arcobaleno opent 6e vestiging

Jagesar heeft al enige tijd in dit pand gestaan in de voormalige ijssalon Mammaloe. “De klanten zijn erg vriendelijk en waarderen ons eigen gemaakt ijs.” Jayant is blij dat hij vanaf begin december ook de handgemaakte bonbons aan zijn klanten kan aanbieden. Het is de 6e vestiging voor L-Arcobaleno.

Franchisespeciaalzaak

L-Arcobaleno ijs & bonbons is dé franchisespeciaalzaak voor ijs & bonbons. In 1997 werd de eerste L-Arcobaleno vestiging geopend. Sindsdien heeft de formule zich verder ontwikkeld en bewezen. Momenteel heeft L-Arcobaleno ijs & bonbons drie eigen vestigingen in Nootdorp, Pijnacker en Heiloo en twee franchisevestigingen in Rotterdam-Hillegersberg en Berkel en Rodenrijs.

Natuurlijke ingrediënten is succesformule

Het ijs van L-Arcobaleno ijs & bonbons behoort tot het best ambachtelijk bereide ijs op de Nederlandse markt. Slechts de beste, natuurlijke ingrediënten worden gebruikt om de verschillende smaken te bereiden. De bonbons worden speciaal voor L-Arcobaleno ijs & bonbons met de hand bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke grondstoffen. Samen met de uitstekende service die we aan onze klanten leveren, heeft dit de formule L-Arcobaleno ijs & bonbons tot een bewezen succes gemaakt.

Reageer op dit artikel