nieuws

IJssalon in Renesse heeft mooiste ijsvritrine

IJs

De vitrine van ijssalon Geleijnse in Renesse is door de Meesterijsbereiders uitgeroepen tot de ‘mooiste ijsvitrine van dit seizoen’. Het IJscafé in Nuenen werd tweede, Via Via in Oosterhout derde.

IJssalon in Renesse heeft mooiste ijsvritrine

IJstop, de vereniging van Meesterijsbereiders, houdt de verkiezing elk jaar. Het oordeel van de jury over ijssalon Geleijnse: ‘Door de sobere maar doelgerichte opmaak (niet teveel frutsels) van deze vitrine heeft deze vitrine in het drukke toeristengebied van Renesse de meeste punten van de jury vergaard. Dus een sterke winnaar in 2008’, meldt FoodExpress.

Het juryrapport meldde over de tweede plaats: ‘Je kunt zien dat er veel, ja zeer veel aandacht en tijd aan deze vitrine wordt gegeven. Jammer dat er glas tussen ons en het ijs zit, zo lekker! Deze startende ondernemers beginnen op deze manier zeer goed dit jaar.’

Via Via kreeg de volgende lovende woorden toebedeeld: ‘Een voluptueus opgemaakte vitrine. Hier worden de ogen aardig verwend. Wat kun je meer zeggen dan prima en goed gedaan.’

Reageer op dit artikel