nieuws

IJsjes voor goed doel bij ijssalon Florence

IJs

IJsalon Florence in Nederweert staat tijdens de grote midzomermarkt in het teken van een goed doel. De opbrengst van de verkoop van een roze ballon met een speciaal Pink Ribbon ijsje gaat in zijn geheel naar de Stichting Pink Ribbon die als doel heeft het aantal gevallen van borstkanker te verminderen.

IJsjes voor goed doel bij ijssalon Florence

IJssalon Forence van Marjo en Marcel Janssen in Nederweert heeft ieder jaar een ijsje of coupe op de menukaart staan waarvan de opbrengst gaat naar een goed doel. In het verleden zijn zo ondermeer SOS-kinderdorpen en de stichting Kuychi (opvang kansarme kinderen in Peru) ondersteund.

Dit jaar worden tijdens de druk bezochte braderie op vrijdag 19 juni roze ballons en ijsjes verkocht voor 1 euro. De opbrengst gaat in zijn geheel naar de Stichting Pink Ribbon.

Speciale IJscoupe

De ondersteuning blijft overigensniet bij deze eenmalige actie. Gedurende het hele seizoen staat er een Pink Ribbon Coupe op de kaart. Daarbij krijgt de gast gratis een speciale Pink Ribbon armband waarvan de aanschafkosten ook voor het goede doel zijn.

Pink Ribbon Day wordt niet alleen in Nederland maar wereldwijd gehouden, meestal gedurende de maand oktober omdat die wereldwijd in het teken staat van de bestrijding van borstkanker.

Reageer op dit artikel