nieuws

‘IJsdanser’ Wilting op IJscongres

IJs

Een flink aantal prominente Nederlanders heeft de aanwezigheid toegezegd tot het Nationaal IJscongres, die op dinsdag 13 februari wordt gehouden in het Rijn IJssel Vakschool in Wageningen. Eén van die prominente is Klaas Wilting, die vorig jaar deelnam aan het populaire tv-programma Sterren Dansen op het ijs.

‘IJsdanser’ Wilting op IJscongres

Dat het IJscentrum, de organisator van het congres. Naast Wilting, die landelijke bekendheid kreeg als woordvoerder van de politie, zijn Meesterkok Rudolph van Veen, oud-schaatser Bart Veldkamp, tv-presentatrices Vivian Boelen en Lisette Hordijk, en ‘vaste gast’ Yvonne van Gennip aanwezig.

IJssalon van het Jaar
Het IJscongres vindt op dinsdag 13 februari plaats in Wageningen. Eén van de hoogtepunten van de dag is de bekendmaking van jaarlijkse verkiezing ‘De IJssalon van het Jaar’. Verder is er die dag vanzelfsprekend veel aandacht voor en informatie over ambachtelijke ijsbereiding.

Zie ook:
Het programma van het IJscongres…

Reageer op dit artikel