nieuws

IJs van moedermelk ‘loopt als een tiet

IJs

Het afgelopen week bij de Londense ijssalon The Icecreamists geïntroduceerde ijs van moedermelk raakte al rap uitverkocht. De veertien pond kostende coupe Baby Gaga ‘liep als een tiet’.

IJs van moedermelk ‘loopt als een tiet

Eigenaar Matt O’Connor zette de bizarre coupe op de kaart ter gelegenheid van de opening van zijn ijssalon The Icecreamists in de Londense wijk Covent Garden. Eerder verkocht de excentrieke ijsmaker zijn gewaagde coupes in warenhuis Selfridges.

De veertien pond, ongeveer 17,50 euro, kostende coupe vloog de deur uit. O’Connor had uit bijna een liter moedermelk genoeg ijs gemaakt voor ongeveer 50 coupes. ‘ik had niet verwacht dat het zo snel uitverkocht zou zijn’, liet hij diverse media weten.

Oproep voor meer moedermelk

Inmiddels heeft hij, net als voor zijn eerste moedermelkijs, een oproep op internet gezet. Ondermeer via Twitter en Facebook, gemakkelijk te bereiken via zijn weblog en homepage, houdt hij contact met zijn klanten.

O’Connor zegt de gevers van de moedermelk medisch te controleren. De melk wordt gepasteuriseerd. Voor het ijs voegt hij er vanille en schraapsel van citroenschil aan toe.

Stortvloed aan media-aandacht

De actie leverde de ijssalon een stortvloed aan publiciteit (met mooie foto’s) op. Ook op YouTube zijn diverse filmpjes te zien.

Reageer op dit artikel