nieuws

Hema komt met eigen assortiment ijs

IJs

AMSTERDAM – Hema gaat de concurrentie aan met Ola en Nestlé. Eind deze maand lanceert de te koop staande winkelketen een assortiment eigen, voorverpakte Hema-ijsjes.

Hema komt met eigen assortiment ijs

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De ijsjes worden net als de meeste andere producten bij Hema voor eenheidsprijzen verkocht van 50 eurocent en veelvouden daarvan. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de winkel kan het ijs bij het buffet buiten of via een vriezer bij de kassa worden verkocht.

Vorig jaar experimenteerde Hema met de verkoop van Ola-ijsjes. Volgens een woordvoerder van Hema sloeg dat dusdanig aan, dat de winkelketen heeft besloten zelf met een assortiment te komen. Door wie de ijsjes gefabriceerd worden, wil Hema niet zeggen.

Reageer op dit artikel