nieuws

Gouden IJsspatel voor Marcel Janssen

IJs

Marcel Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft gisteravond de Gouden IJsspatel 2008 gewonnen. De ijsbereider maakte volgens de jury het beste abrikozenijs. Het is voor Janssen de vierde keer dat hij deze titel wint. In 2002 wist Janssen met zijn bedrijf ook al de titel IJssalon van het Jaar te winnen.

Gouden IJsspatel voor Marcel Janssen

Als zijn vrouw Marjo Janssen vandaag een hoge notering haalt in de wedstrijd om de Gouden IJscoupe lijkt een derde overalltitel binnen handbereik. Marjo Janssen won de Gouden IJscoupe al eens in 2002, en werd al twee keer tweede en één keer derde.

Marcel Janssen wilde gisteravond nog niet op speculeren op een derde overalltitel. ‘Er zijn genoeg andere kanshebbers. Ik ben in elk geval dolgelukkig met de Gouden IJsspatel’, aldus de meester ijsbereider.

Reageer op dit artikel