nieuws

Daan Blei penning voor Joep Biemans

IJs

Joep Biemans, voorzitter van de Meesterijsbereiders heeft de Daan Blei penning gekregen. Dit is de erepenning van de Sector Fastservice van KHN.

Daan Blei penning voor Joep Biemans

Joep Biemans, voorzitter van IJstop de vereniging van Meesterijsbereiders, krijgt de penning voor zijn inzet binnen de ambachtelijke ijsbranche. Hij kreeg de Daan Blei-onderscheiding uit handen van Jos van Alphen, fastservice-voorzitter, tijdens de jubileumfeestavond van het IJscentrum.

Opleiding

Volgens Van Alphen heeft Biemans vele examens gecontroleerd. ‘Mede dankzij zijn inzet is de theorie voor de opleiding ijsbereider op een hoger plan gebracht. Hij is de man die altijd maar bezig is om ervoor te zorgen dat ons ambacht in ere wordt gehouden en dat er ieder jaar weer ambachtelijke ijsbereiders van school komen waar we trots op kunnen zijn’

Daan Blei

De Daan Blei penning wordt uitgereikt aan personen die gewaardeerd worden om hun grote verdiensten binnen de sector. De penning is ter nagedachtenis aan oud-sectorbestuurder Daan Blei. Onder zijn leiding groeide de ambachtelijke ijsbranche uit tot een volwassen sector.

Reageer op dit artikel