nieuws

Cucina Mosae opent ijssalon in Maastricht

IJs

Cucina Mosae 100% Gusto heeft vorige week haar traditionele Itailiaanse ijssalon Cucina Mosae 100% Gelati geopend.

Cucina Mosae opent ijssalon in Maastricht

IJssalon Cucina Mosae 100 % Gelati is één van de concepten van Cucina Mosae, onderdeel van Mosae Gusto! Fine Food Market. Voor het oog van het publiek vindt traditionele ijsbereiding plaats. Cucina Mosae 100 % Gelati heeft speciaal hiervoor twee ijsbereiders in dienst.

Met de opening van de ijssalon nadert de voltooiing van het culinaire bedrijf. Binnen afzienbare tijd zal ook het Mediterrane dinerrestaurant met 70 couverts worden geopend.

Cucina Mosae 100% Gusto is het kloppend hart van het culinaire concept MosaeGusto! fine food market, gevestigd in het Mosae Forum bij de Markt in hartje Maastricht. Het is de verzamelnaam van negen foodconcepten, waarbij showkoken in la cucina (de keuken) centraal staat. Hier wordt de gehele dag gekookt voor de ogen van het publiek, hier wordt gegeten en vinden kookworkshops plaats.

De andere onderdelen van Cucina Mosae 100% Gusto zijn: de open keuken met lunchrestaurant en kookstudio, een wijnbar, een anti-pastibar, een koffiebar en een bakkerij/patisserie.

Reageer op dit artikel