nieuws

Croissanterie-eigenaar Ronald Meijer Fastserviceheld

IJs

Eigenaar Ronald Meijer van croissanterie Pays de Mer in Terneuzen is de nieuwe SVH Fastserviceheld. Hij kreeg meer stemmen dan Jolanda en William Roke van De Snackerij in Ommen en Johan van Weenum en Denise Jansen van McDonald’s Breda-Centrum.

Croissanterie-eigenaar Ronald Meijer Fastserviceheld

‘Direct en sociaal, hij neemt de tijd om zijn medewerkers alles goed uit te leggen’, staat in het juryrapport. En verder: ‘Hij stimuleert zijn veelal jonge medewerkers om door te groeien. Zijn ze eraan toe, dan leert hij ze ook meer verantwoordelijkheden te nemen.’

Ronald Meijer volgt Italo de Lorenzo van ijssalon Venezia in Utrecht op. Hij dingt in januari mee naar de landelijke titel Horecaheld 2012, samen met de winnaars van de zeven andere categorieën.

Reageer op dit artikel