nieuws

Cafetariahouder maakt sectorbestuur compleet

IJs

De Rotterdamse cafetariahouder Patrick Nieuwveld treedt toe tot het bestuur van de sector fastservice van KHN. Zijn benoeming, als vijfde bestuurslid, maakt het sectorbestuur compleet.

Cafetariahouder maakt sectorbestuur compleet

Nieuwveld zal zich binnen het bestuur samen met Cyla Ladage vooral bezighouden met het thema ‘gezondheid’. Hij is een groot pleitbezorger van de campagne Verantwoord Frituren en neemt dan ook de samenwerking met de Taskforce Verantwoorde Vetzuursamenstelling voor zijn rekening. Ladage neemt de contacten met het Voedingscentrum voort haar rekening.

Met de toetreding van Nieuwveld bestaat het bestuur weer uit de vereiste vijf personen. In februaria trad, met uitzondering van Ladage (Bram Ladage) een geheel nieuw bestuur aan. Dat bestaat verder uit voorzitter Jos van Alphen (Eetplezier de Bestste snackbar), Wim Cox (Cox&Co), en ijsbereider Luc Blok (IJsalon Luciano).

Nieuwveld is eigenaar van twee cafetaria’s. Snackcorner Nieuwveld in Hoogvliet en in Rotterdam.

Reageer op dit artikel