nieuws

BN-er krijgt ijstaart na smak op ijs

IJs

Bekende Nederlander en oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting heeft een ijstaart gekregen van Marco Breemer van ijssalon Prego uit Zeewolde. Aanleiding voor het gulle gebaar van Breemer was de smak die Wilting twee dagen daarvoor maakte terwijl hij aan het oefenen was voor Sterren dansen op ijs.

BN-er krijgt ijstaart na smak op ijs

Een SBS-programma dat Dancing with the Stars opvolgt.
Wilting hield aan de smak een hersenschudding over en moest een dag in het ziekenhuis blijven.

Breemer had eerder dit jaar Wilting in actie gezien op de IJsvak toen die belangeloos meedeed aan Icing with the stars voor SOS-kinderdorpen en wilde iets terugdoen voor de BN-er. Wilting op zijn beurt was blij verrast door het gebaar. ‘Je kunt beter ijs eten dan er op vallen’, was zijn droge commentaar.
Hij wilde vervolgens alles weten van en over de jonge ambachtelijke ijsbereider die dit jaar startte met zijn ijssalon.

Reageer op dit artikel