nieuws

Bierijsje geeft verkoeling

IJs

IJssalon Clevers in Arcen heeft een speciaal ijsje ontwikkeld, IJs met Karakter. Nederlands beste ijssalon brengt in samenwerking met bierbrouwerij Hertog Jan tijdens de zomermaanden dit bijzondere ijs voor volwassenen op de markt, dat wordt gemaakt met het speciaalbier Hertog Jan Karakter. De verfrissing zal in Arcen bijzonder welkom zijn, want volgens het KNMI was dit de warmste plaats van Nederland in 2006.

Bierijsje geeft verkoeling

IJs met Karakter is een puur Arcens product. Theo Clevers van de gelijknamige ijssalon -in 2007 verkozen tot IJssalon van het jaar- heeft de frisse traktatie samen met brouwer Gerard van den Broek van Hertog Jan ontwikkeld. Basis en smaakmaker van het ijs is het speciaalbier Hertog Jan Karakter. Theo Clevers: “De verfrissende en fruitige smaak van Karakter proef je duidelijk terug in het ijs. Het is vanwege de alcohol wel een ijs dat we alleen aan volwassenen mogen serveren”.

Reageer op dit artikel