nieuws

Awards naar De Bestse, Menzing en De Tol

IJs

Eetplezier de Bestse Snackbar in Best, Plaza De Tol in Tiel en eet- en ijssalon Menzing in Haaksbergen hebben bij de Cafetaria Top-100 een felbegeerde award in de wacht gesleept. Dat is zojuist bekendgemaakt.

Awards naar De Bestse, Menzing en De Tol

De Innovatie Award gaat naar de winnaar van deze Top-100, Eetplezier de Bestse Snackbar. Jos van Alphen is met zijn bedrijf een voor de sector innovatieve weg ingeslagen. Hij bouwde zijn snackbar om tot familydiner, gericht op alle doelgroepen en momenten van de dag.

Zo is er een ruime kinderspeelhoek voor alle leeftijden en zijn er faciliteiten voor gehandicapten. Daarnaast speelt vers en beleving een grote rol zo blijkt uit het gratis verse fruit, de sappen, salades en de verse frites.

Plaza De Tol uit Tiel van John Buiting krijgt de Gastvriendelijkheids Award want hier is gastvriendelijkheid en gastgerichtheid bijna tot een kunst verheven. Je kunt er, ongeacht de drukte, rekenen op een hartelijke ontvangst. Bovendien wordt elke gast adequaat geholpen en daarbij wordt de extra omzet brengende meerverkoop niet uit het oog verloren.

Dennis en Toyna Menzing verdienen de IJsverkoop Award ten volle. Bij eet- en ijssalon Menzing in Haaksbergen is de verkoop van ambachtelijk schepijs een speerpunt. Ze werden zelfs derde, te midden van een aantal top ijssalons, in de wedstrijd om de ‘Mooiste ijsvitrine’. Ook softijs en shakes krijgen de aandacht die deze omzetbrengers verdienen.

Reageer op dit artikel